yhteistökumppanit

Yhteistyökumppanit

Reseptiikan ideointi ja tuottaminen sekä kuvausten ja videoiden suunnittelu ja toteutus ovat yksi vahvuuksistani. Olen ilokseni saanut työskennellä kaupallisessa yhteistyössä monen arvoni jakavan yrityksen kanssa. Alla voit tutustua muutamiin yhteistyökumppaneihini. Olisiko sinulla projekti joka sopisi minulle? Ota yhteyttä, kuulen mielelläni lisää!

Kaviaarista arkeen on  Lahden alueen
osuuskunta Startin (Monialainen työosuuskunta) jäsen

Herkkutilan Syksyinen Sienipannu

HERKKUTILAN

Herkkutilan on suomalainen perheyritys. Olen tuottanut Herkkutilan erilaisille juustotuotteille reseptiikkaa, ruokakuvia ja -videoita. Olen myös arvioinut ja testannut heidän uutuustuotteitaan ruoanlaitossa ja leivonnassa. Pyrin tuomaan resepteissäni ilmi tuotteiden hyvää makua, helppokäyttöisyyttä ja uusia ideoita kotikeittiöön.

Ei niin Rocky Road Makupalat, FREJA joulukalenteri

FREJA

FREJA Transport & Logistics on kuljetus- ja logistiikka yhtiö. Olen tuottanut FREJAn digitaaliseen joulukalenteriin reseptiikkaa, ruokakuvia ja -videoita jo kahtena vuonna. Kansainvälisten kuljetusoperaatioiden ympärille reseptien ideoiminen on ollut hieno haaste mielikuvitukselle!

Fredman nyhtöleipä

FREDMAN

Fredman Goup on suomalainen perheyritys jonka tuotteiden (esimerkiksi leivinpaperi, suodatinpussit jne.) ympärille kehitin innovatiivista ja inspiroivaa reseptiikkaa, kuvia ja step-by-step -videoita Instagramiin (sekä asiakkaan nettisivuilla käytettäväksi). Tuotin puolen vuoden aikana heille 24 erilaista uutta ruoka- ja juomaideaa.

Festivo voileipäkerroskakku

FESTIVO

Festivo - Suomen kotikylmiö Oy  on ainoa kotimainen kodin kylmälaitteiden valmistaja. Olen tuottanut heille reseptiikkaa, ruokakuvia ja -videoita. ideoiden ruoat ja teemat niin että ne tuovat ilmi Festivon ainutlaatuisten tuotteiden ominaisuuksia.

Kaviaarista arkeen. yhteistyökumppani Kuuki lab

Kuuki Marketing Lab Oy, kesäkirje asiakkaille, Kuukin jäätelötäytekeksit

KUUKI MARKETING LAB OY

Kuuki tuottaa myynnin ja markkinoinnin asiantuntija­palveluita yrityksille. Kanavariippumaton markkinointitoimisto, jolle minun on ollut ilo tuottaa reseptejä, kuvia ja videoita heidän omaan markkinointiinsa sekä Kuukin kumppani- ja asiakasprojekteihin. Reseptejä julkaistu mm. Kuukin somessa ja asiakaskirjeissä.

Tietoa minusta

Lue lisää minusta ja kuinka ruokablogi Kaviaarista arkeen. sai alkunsa.

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä?
Täältä löydät yhteistietoni.

Instagram

Tutustu ruokaohjeisiin 
Instagram-profiilissani.

© 2020 Kaviaarista arkeen.

Powered by Sans Serif