30 min
2-6 annosta
Gluteeniton, Grilliruoka
4 isoa portobello
sientä
150-175 g punahomejuustoa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
Pari oksaa
timjamia
Oliiviöljyä
(Tilkka valkoviiniä)
2 pkt (a' 140 g) pekonia
Putsaa portobellot poistamalla kanta
ja rapsuttamalla lusikalla lakin sisältä tummat heltat pois. Varmista myös, että lakeissa ei ole
multajäämiä.
Leikkaa punahomejuusto lakkeihin sopiviksi paloiksi ja täytä 2 lakkia
tiiviisti juustolla. Painele juustoon hienonnettu valkosipuli, timjamin oksa ja valuta päälle
hiukan oliiviöljyä (halutessasi myös tilkka valkoviiniä).
Paina toinen sienen lakki
täytetyn päälle ja kääri koko komeus tiiviisti pekonin sisään. Aseta sienikääröt ison halsterin
väliin ja paina halsteri kiinni.
Grillaa kuumalla, suoralla lämmöllä välillä käännellen,
kunnes pekoni on ruskistunutta ja rapeaa, n. 15min. Jotta juusto sisälläkin ehtii sulaa valuvaksi.
Tarjoa heti.
✔️ Tarjoa sienet paloiksi
leikattuna osana juustolautasta, valuva täyte on kuin juustofondue, täydellistä patongin
kera!
📽 🎞 Löydät tämän reseptin step-by-step -vaiheet
Instagram-kohokohdista!