Täytetyt Portobello-sienet Grillissä | Ruokaohjeet | Kaviaarista arkeen.

Täytetyt Portobello-sienet Grillissä

Oi miten hyvältä voikaan punahomejuustolla täytetty, pekoniin kääritty Portobello-sieni maistua! Tämä jättiläinen taltuttaa isommankin nälän, tarjoa raikkaan salaatin seurana pääruokana tai viipaleiksi leikattuna patongin kera. Grillikauden uusi tähti!

Ruoan yhteenlaskettu valmistusaika

Valmistusaika

30 min

Annoksien määrä

Annoksien määrä

2-6 annosta

Hyvä huomioida

Hyvä huomioida

Gluteeniton, Grilliruoka

4 isoa portobello sientä⁣
150-175 g punahomejuustoa⁣
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna⁣
Pari oksaa timjamia⁣
Oliiviöljyä⁣
(Tilkka valkoviiniä)⁣
2 pkt (a' 140 g) pekonia⁣

Putsaa portobellot poistamalla kanta ja rapsuttamalla lusikalla lakin sisältä tummat heltat pois. Varmista myös, että lakeissa ei ole multajäämiä.⁣

Leikkaa punahomejuusto lakkeihin sopiviksi paloiksi ja täytä 2 lakkia tiiviisti juustolla. Painele juustoon hienonnettu valkosipuli, timjamin oksa ja valuta päälle hiukan oliiviöljyä (halutessasi myös tilkka valkoviiniä).⁣

Paina toinen sienen lakki täytetyn päälle ja kääri koko komeus tiiviisti pekonin sisään. Aseta sienikääröt ison halsterin väliin ja paina halsteri kiinni.

Grillaa kuumalla, suoralla lämmöllä välillä käännellen, kunnes pekoni on ruskistunutta ja rapeaa, n. 15min. Jotta juusto sisälläkin ehtii sulaa valuvaksi. Tarjoa heti.

✔️  Tarjoa sienet paloiksi leikattuna osana juustolautasta, valuva täyte on kuin juustofondue, täydellistä patongin kera!

📽  🎞  Löydät tämän reseptin step-by-step -vaiheet Instagram-kohokohdista!