Tämän kiusauksen salaisuus on kebabin lisäksi hapankaalissa! Kebab-kiusaus on uusi arkiruokasuosikki, joka sai meillä myös perinteisesti kaalia karttavan miehenkin santsaamaan, nappaa resepti talteen, tämä maistuu monelle!
600-700 g kiinteää perunaa
kuorittuna ja ohueksi viipaleiksi leikattuna
1 iso (kelta) sipuli ohuesti viipaloituna
2
valkosipulin kynttä ohuesti viipaloituna
200 g kebab-lastuja, vege-kebab sopii myös hyvin
200 g hapankaalia
1/2
ruukkua tuoretta persiljaa
2-3 dl kermaa
Öljyä, voita
Suolaa, pippuria
Kuullota sipulit voin ja öljyn
seoksessa, lisää hapankaali ja anna paistua kunnes neste haihtuu.
Lisää kebab-lastut ja
paista vielä hetki, kunnes ne saavat väriä.
Sekoita perunaviipaleet, kebab-seos ja
persilja, mausta (ole varovainen suolan kanssa, koska hapankaali ja kebab-lastut sisältävät jo
suolaa) ja kaada öljyttyyn vuokaan. Valitse isompi vuoka, jolloin saat kiusauksen ohueksi
kerrokseksi ja täten paljon herkullista, paahtunutta päällistä kiusaukseen.
Kaada päälle
kerma tasaisesti ja nosta 200C uuniin keskitasolle, n. 45-60min. Ajaksi.
✔ Tarjoile valmiin kiusauksen kanssa ranskankermaa ja chilikastiketta.