Kaupallinen yhteistyö Deliciest
Tämä smetanakastike toimii niin kylmänä kastikkeena
kinkun kuin vegekinkun kanssa, mutta on myös koukuttavan hyvää sellaisenaan dippailuun!
Karamellisoidun sipulin makeus ja smetanan pehmeys sopivat yhteen täydellisesti, vain muutama muu
raaka-aine ja täydellinen kastike on valmis.
Muista katsoa myös vinkit jos olet sinappisen kinkun
kastikkeen ystävä,
"
● 1 prk (350 g)
"○ Kuori ja leikkaa sipuli ensin
puoliksi ja sitten ohuiksi viipaleiksi.
○ Laita oliiviöljyä pannulle ja kuullota sipuleita
miedolla lämmöllä pehmeiksi ja kullanruskeiksi. Lisää alkuvaiheessa ripaus suolaa, se auttaa
estämään sipuleita palamasta. Kun sipulit ovat lähes valmiita (tässä menee noin 15 minuuttia
miedolla lämmöllä), lisää hienonnettu valkosipuli ja anna sen hetki kuullottua.
○ Lisää
lopuksi tilkka vettä (n. 2 rkl), anna sen haihtua. Veden lisääminen ja haihduttaminen tekee
sipuleista erityisen pehmeitä ja maukkaita.Anna sipuleiden jäähtyä.
○ Sekoita jäähtyneet
sipulit
✔ Ole varovainen suolan
kanssa, sitä voi aina lisätä myös kastikkeen vetäytymisen jälkeen.
✔ Jos sinappihuntu kinkussa
on sinusta se paras osa, mausta kastiketta vielä 1 tl maalais-dijon sinappia! Täydellinen
sinappinen sipulikastike on valmis.