Tuhdin juustoinen, valuvan herkullinen, täydellinen juustopasta! Katso Kaviaarista arkeen. Mac and Cheese -ohje täältä.
• 500 g keitettyä pastaa (al dente)
• 1,25-1,5 l bechamel-kastiketta
• 200 g maustamatonta tuorejuustoa
• 200
g vahvaa cheddaria raastettuna
• 50 g pecorinoa raastettuna
• 100 g smetanaa
• 2 dl
kuohukermaa
• 2-3 dl hienonnettuja yrttejä (esim. Basilika, lehtipersilja)
Suolaa,
pippuria
• Tee bechamel-kastike.
(kts.vinkit)
• Yhdistä kuumaan bechamel-kastikkeeseen muut aineet, sekoittele niin että juustot
sulavat.
• Yhdistä pasta ja juustokastike, mausta.
• Kaada öljyttyyn vuokaan (raasta
päälle vielä lisää pecorinoa halutessasi) ja nosta 200C uuniin keskitasolle kunnes pinta on
kullanruskeaa ja rapeaa (Aika riippuu siitä kuinka laakeaa vuokaa käytät)
✔ Tämä juustopasta toimii myös muilla juustoilla, korvaa pecorino esimerkiksi sinihomejuustolla!