Arkinen nakkipasta nostettuna uudelle tasolle! Kermaa, cheddaria ja sopivasti mausteita, tätä kelpaa haarukoida suuhun niin arkena kuin viikonloppuna. Kyllä sitä aikuisenakin joskus kaipaa nakkeja ja spaghettia.
1 pieni (puna)sipuli
hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 pkt nakkeja ohuiksi kolikoiksi
viipaloituna (pieni pkt)
2 dl kuohukermaa
n. 1 dl pastan keitin vettä
1,5 dl
raastettua hyvin sulavaa Cheddaria
Maustamiseen soijaa ja mustapippuria
N. 300 g pastaa
(tagliatelle) keitettynä al dente
(Hienonnettua lehtipersiljaa)
- Kuullota öljyssä sipulit ja
valkosipuli. Lisää nakit ja anna niiden ruskistua.
- Lisää kerma ja pastan keitinvesi.
-
Anna kiehahtaa ja mausta soijalla ja mustapippurilla.
- Lisää juustoraaste ja kuumenna
uudelleen matalalla lämmöllä koko ajan sekoitellen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku.
- Lisää
pasta (ja persilja) ja sekoita hyvin.
Tarjoa!
✔Jos suolan määrä mietityttää, keitä pasta suolattomassa vedessä.
✔Vegenakit sopivat tähän oivallisesti!